tel. +31 (0)527 244600

Actief

    Gelegen aan de rand van het Nationaal Park de Weerribben-Wieden is het authentieke Landgoed Oldruitenborgh een perfecte uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en watersporters. Tijdens uw verblijf kunt u wandelen over de verschillende wandelroutes door het bosrijke park, langs de ruïnes van kasteel Toutenburg of naar de historische tuinen van koetshuis Marxveld. In het natuurgebied de Weerribben-Wieden kunt u prachtig wandelen langs plassen en weiden, trekgaten, bosjes en open water. Bij het Landgoed zijn diverse wandelroutes verkrijgbaar.

    Ook voor fietsers zijn er volop mogelijkheden. Maak een korte of lange fietstocht langs meren, uitgestrekte rietvelden, bloemrijke hooilanden en dichtbegroeide moerasbossen. U kunt fietsen huren bij het Landgoed.

    Of verken het waterrijke gebied De Wieden vanaf het water. Met een kano of fluisterboot kunt u kilometerslange tochten afleggen over grote meren, door kleurrijke sloten, door het karakteristieke dorp Giethoorn of door een van de andere typerende dorpen.

    Voor golfliefhebbers is er Golfclub Emmeloord (9 holes) op ongeveer 15 minuten rijden en Golfclub Havelte (18 holes) op ongeveer 25 minuten.

    Hotel Landgoed Oldruitenborgh biedt diverse hotelarrangementen waarin u uw verblijf kunt combineren met fietsen, wandelen of varen.

Landgoed Oldruitenborgh
Beoordeling: 8,8/10 - 9 recensies