tel. +31 (0)527 244600

Ceremonie

    Het authentieke Landgoed Oldruitenborgh is bij uitstek geschikt voor het vieren van uw totale huwelijksdag. Het 15e-eeuws statige Landhuis beschikt over een ruime lichte entree met een prachtig uitzicht op het Engels landschapspark, een sfeervolle Trouwsalon, een aantal stijlkamers voor lunches en diners en een grote ontvangstruimte voor recepties en middagfeesten.

    In de Trouwsalon met haar lange historie vindt doorgaans de huwelijksceremonie plaats. De ruimte heeft een stijlvolle sfeer door de imposante kroonluchter, het bijzondere tapijt met kleurrijk motief en de wanden van lichtgroen satijnbehang.

    Na de ceremonie is er mogelijkheid voor het uitbrengen van een toast en het aansnijden van de bruidstaart. Maar u kunt het natuurlijk ook helemaal anders doen. Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van uw dag, van de ceremonie en receptie tot en met het huwelijksdiner en het huwelijksfeest.

    Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken, of vraag direct meer informatie aan.

    Nieuwsgierig naar eerdere huwelijken op het landgoed? Ga dan naar de fotogalerij voor een impressie en laat u inspireren!

Landgoed Oldruitenborgh
Beoordeling: 8,8/10 - 9 recensies